Translation teams
Cooperative groups of translators

Albanian Professional Linguists

Shqip - as shqip as it can get!
Rumunia

Description
Grupi i përkthysëve teknikë, financiarë dhe fushave të tjera që shkruan e flet shqip aq sa të rrënqeth mishin!
Team language pairs 6
  • albański > angielski
  • albański > włoski
  • angielski > albański
  • angielski > włoski
  • włoski > albański
  • włoski > angielski
Team leader
Fabiana Papastefani-Pezzoni
Fabiana Papastefani-Pezzoni
English-Italian-Albanian Consultant
Rumunia
22:04
Team members 1

Your current localization setting

polski

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Szukaj terminu
  • Praca
  • Forum