Noi opțiuni privind afilierea și cea mai vastă campanie ProZ.com de până acum: "Drum deschis"
Autor wątku: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 16:33
PERSONEL PORTALU
Nov 8, 2016

În cazul în care sunteți membru ProZ.com, sau dacă vă gândiți să deveniți unul, au fost adăugate mai multe opțiuni în ceea ce privește afilierea dvs. la ProZ.com. În funcție de nevoile dvs., puteți alege acum dintre două pachete de servicii dedicate membrilor:

  1. Pachetul de servicii Standard in... See more
În cazul în care sunteți membru ProZ.com, sau dacă vă gândiți să deveniți unul, au fost adăugate mai multe opțiuni în ceea ce privește afilierea dvs. la ProZ.com. În funcție de nevoile dvs., puteți alege acum dintre două pachete de servicii dedicate membrilor:

  1. Pachetul de servicii Standard include toate beneficiile și serviciile de care beneficiați deja, în calitate de membru ProZ.com cu drepturi depline. Tarifele s-au îmbunătățit, în special dacă utilizați opțiunea de reînnoire automată (și veți scăpa astfel de grija privind expirarea afilierii sau data la care aceasta trebuie reînnoită).
  2. La data de 15 noiembrie va fi lansat noul pachet de servicii Plus. Acest pachet, special conceput pentru nevoile liber-profesioniștilor pentru care activitatea de traducere este cea de bază, va include toate serviciile cuprinse de pachetul Standard, ȘI ÎN PLUS alte servicii suplimentare. Pentru înregistrarea prealabilă sunt disponibile tarife promoționale până la data de 15 noiembrie.


A fost lansată o campanie privind disponibilitatea acestor două pachete de servicii. Tema acestei campanii este Drum deschis. Indiferent unde vă situați din punct de vedere al carierei dvs. ca liber-profesionist, ProZ.com este aici pentru a vă pune la dispoziție instrumente și oportunități pe care le puteți utiliza pentru a ajunge acolo unde vă doriți.

Aceasta va fi cea mai vastă campanie de afiliere ProZ.com de până acum, și va fi însoțită de stimulente importante. Tarifele conțin reduceri și sunt oferite premii speciale. În fiecare vineri va fi oferit un ceas Apple (au fost anunțați deja trei câștigători), iar marele câștigător va pleca acasă cu un Nissan Juke nou (o mașină) la finalul anului.

Dacă sunteți deja membru ProZ.com, v-ați putea reînnoi afilierea acum. Este important să rețineți faptul că, în cazul în care vă reînnoiți mai devreme afilierea, nu veți pierde nimic din valoarea afilierii curente rămase. Dați de veste tuturor!

Dacă nu sunteți încă afiliat ProZ.com, acesta este cel mai bun moment pentru a deveni membru »Întrebări privind afilierea? Echipa ProZ.com vă stă la dispoziție prin sistemul de asistență. Puteți, de asemenea, să vă consultați cu cineva din echipa ProZ.com pe pagina de afiliere.

Anunțul original în limba engleză publicat în http://www.proz.com/topic/307835
Collapse


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderatorzy tego forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Noi opțiuni privind afilierea și cea mai vastă campanie ProZ.com de până acum: "Drum deschis"

Advanced search


SDL Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within SDL Trados Studio

SDL Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Szukaj terminu
  • Praca
  • Forum
  • Multiple search