Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6] > |
Powwow: Krakow - Poland
|
|
Przyprawię sobie wąsy? Wtedy nikt mnie nie pomyli.
Iwona - zobaczę, może akurat się uda. | | |
Iwona Szymaniak Polska Local time: 19:43 Członek ProZ.com angielski > polski + ... SITE LOCALIZER
Już nie mogę się doczekać naszego spotkania. Musisz nam koniecznie opowiedzieć o Twojej przygodzie z "Zemstą". Cieszę się, że będziemy mogli Cię poznać Do miłego. | | |
No to może jakieś "before party"? | Mar 14, 2010 |
Dzień dobry Wszystkim,
Kasztanów w tym sezonie w Paryżewie mało - właśnie sprawdzałam naocznie.
Ja też prawdopodobnie sporo wcześniej dotrę do Krakowa, a do tego ja zazwyczaj jestem głodna, więc może się gdzieś wstępnie umówimy na jakiś obiad/podwieczorek/aperitif? | | |
..... w kwestii technicznej | Mar 16, 2010 |
Chęć udziału w spotkaniu zgłosiło 35 osób. Jakoś nie widzę tego, że nawet w tej większej części sali zmieści się tyle osób. | |
|
|
Iwona Szymaniak Polska Local time: 19:43 Członek ProZ.com angielski > polski + ... SITE LOCALIZER
Nie było mnie chwilę, a teraz widząc, co się dzieje, chciałam prosić, aby te osoby, które wiedzą na 100%, że przyjdą potwierdziły to. Przy tak dużej liczbie osób musielibyśmy wcześniej ustalić menu i wnieść zaliczkę. Ja w tej chwili nie mogę tego zrobić.
Chyba będziemy musieli poszukać innego lokalu, w którym wszyscy się pomieścimy. | | |
inna propozycja - na wypadek, gdyby ..... | Mar 16, 2010 |
Soprano, ul. Annny http://www.trattoriasoprano.pl/- kuchnia włoska (krakowscy - i nie tylko - tłumacze się tam regularnie spotykają w mniejszym lub większym gronie).
Na dole jest duża sala, która bez problemu pomieści w/w liczbę osób (przynajmniej powinna). | | |
Iwona Szymaniak Polska Local time: 19:43 Członek ProZ.com angielski > polski + ... SITE LOCALIZER Mnie się bardzo podoba | Mar 16, 2010 |
... | | |
|
|
Miłosz Sliwa Polska Local time: 19:43 angielski > polski + ...
Ja mam chyba nienajgorszą propozycję. Raz proponowałem "Pod Pretekstem" ale spotkało się chyba ze średnim przyjęciem z tym że było ciepło i można było w ogródku posiedzieć.
Tym razem proponuję PUB KURANTY. Jest pub hotelowy aczkolwiek nieco oderwany klimatem.
Ze swojej strony mogę zapewnić rezerwację miejsca. Bywam tam dość często. A z racji tego, że przeprowadziłem się niedaleko tegoż miejsca, to i wieczorne wypady na coś mocniejszego celem oderwania się ... See more Ja mam chyba nienajgorszą propozycję. Raz proponowałem "Pod Pretekstem" ale spotkało się chyba ze średnim przyjęciem z tym że było ciepło i można było w ogródku posiedzieć.
Tym razem proponuję PUB KURANTY. Jest pub hotelowy aczkolwiek nieco oderwany klimatem.
Ze swojej strony mogę zapewnić rezerwację miejsca. Bywam tam dość często. A z racji tego, że przeprowadziłem się niedaleko tegoż miejsca, to i wieczorne wypady na coś mocniejszego celem oderwania się od pracy, są nacelowane właśnie na to miejsce.
Klimat spokojny. Często przeplatany koncertami na żywo ale wyłącznie spokojnymi. Ballady Okudżawy, Wysockiego. A gdy koncertu nie ma, muzyka leci też raczej spokojna i co ważne - nie jest głośno. Będzie można spokojnie porozmawiać bez obaw o konieczność przekrzykiwania się nawzajem. Jedzonko wyśmienite i w przystępnych cenach.
http://www.ostoyapalace.pl/kuranty/
Tutaj link. Obsługa znajoma. Kierownictwo znajomo. Szefostwo znajome - coś się może ugada przy tejże okazji. Proponuję po prostu rezerwację stolików.
Czekam na odzew. Będzie mi bardzo miło jeśli będę mógł służyć pomocą ▲ Collapse | | |
Popieram pomysł i pozdrawiam. | | |
Miłosz Sliwa Polska Local time: 19:43 angielski > polski + ... Kuranty - ciąg dalsza | Mar 16, 2010 |
Kto jest za? Dzisiaj koło 22 (o ile uporam się z materiałem) wybiorę się chyba na szklaneczkę dobrej whisky i mógłbym coś podpytać jak w razie rezerwacji stolików albo coś.
| | |
Jeśli mają tam dobrą whisky, jestem za :) | Mar 16, 2010 |
Tym bardziej, że być może oszczędzi to nam dalszego szukania, wpłacania zaliczek, itd. | |
|
|
Ja też jestem za | Mar 16, 2010 |
A o której godzinie? Tak jak w tytule, czyli o 20 w piątek? Może trochę wcześniej, np. 19? | | |
Dla mnie też OK | Mar 16, 2010 |
| | |
Jestem za. Wydaje mi się, że to bliżej Kazimierza niż poprzednie lokalizacje. | | |
Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6] > |