Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23] > |
Powwow: Warsaw - Poland
|
|
Magda Dziadosz Polska Local time: 05:49 Członek ProZ.com od 2004 angielski > polski + ... Taki mi³y by³ :( | Nov 26, 2003 |
| | |
lim0nka Wielka Brytania Local time: 04:49 angielski > polski hotel na wodzie jest | Nov 26, 2003 |
ja tam by³am i ¿yjê!
a jakbyœ, Alino, kotów zbytnio nie lubi³a, to mo¿esz jeszcze przenocowaæ na drugim koñcu miasta (chocia¿ z Ho¿ej to akurat jeden czort, w któr¹ stronê siê jedzie, bo to równie daleko
a Percivala ¿al...
(ale biedak musi mieæ czkawkê) | | |
Agnieszka Hayward (X) Polska Local time: 05:49 niemiecki > polski + ... Percival opuœci³ lokum na Meander ca³y i zdrowy | Nov 26, 2003 |
je¿eli przepad³, to pewnie dlatego, ¿e odmówi³ zarówno porannego rêcznika jak i œniadania. I na tym BASTA!!! OK? | | |
Magda Dziadosz Polska Local time: 05:49 Członek ProZ.com od 2004 angielski > polski + ... mniam, mniam...:) | Nov 26, 2003 |
| |
|
|
Agnieszka Hayward (X) Polska Local time: 05:49 niemiecki > polski + ... odmówi³ PRZYJÊCIA powy¿szych | Nov 26, 2003 |
| | |
Przecie¿ nazywa siê Percival...:) | Nov 26, 2003 |
...opuœci³ lokum, dosiad³ konia i wyruszy³ na poszukiwanie Œw. Graala...
from: Perceval ou le conte du Graal Chrètiena de Troyes | | |
mieszkajac od lat wielu w Niemczech odzwyczailam sie od
od tej wspanialej polskiej goscinnosci, takze jestem, jakby to najtrafniej wyrazic (?), zwalona z nog. Agnieszko i Limonko: ogromne dzieki z propozycje (oj korci, mnie korci...), a wszystkim za zaangazowanie. Jezeli chodzi o hotel na wodzie, to nie powiem, nie powiem... propozycje wkladam do szuflady "egozotyczno-oryginalne".
Trudna decyzja, oj trudna...
<... See more mieszkajac od lat wielu w Niemczech odzwyczailam sie od
od tej wspanialej polskiej goscinnosci, takze jestem, jakby to najtrafniej wyrazic (?), zwalona z nog. Agnieszko i Limonko: ogromne dzieki z propozycje (oj korci, mnie korci...), a wszystkim za zaangazowanie. Jezeli chodzi o hotel na wodzie, to nie powiem, nie powiem... propozycje wkladam do szuflady "egozotyczno-oryginalne".
Trudna decyzja, oj trudna...
Pozdrowienia z dalekiej Germanii
Alina ▲ Collapse | | |
Agnieszka Hayward (X) Polska Local time: 05:49 niemiecki > polski + ...
oooch lekko siê czerwieniê... Hm ;o)
Daj znaæ, jak¹ decyzjê podejmujesz.
-A- | |
|
|
a ja tez przyjezdzam z daleka | Nov 28, 2003 |
i nikt mnie nie wita... ladnie to tak? ;( | | |
leff Local time: 05:49 angielski > polski + ... In Memoriam
Masz racjê - nie³adnie. Ale to pewnie dlatego, ¿e (jeszcze) niewiele o Tobie wiemy. Ale jeœli masz jakieœ potrzeby, to krzycz | | |
lim0nka Wielka Brytania Local time: 04:49 angielski > polski coœ mi tu nie pasowa³o... | Nov 28, 2003 |
wydawa³o mi siê, ¿e brakuje jednej osoby, ale nie wiedzia³am, czy to przypadkiem nie przywidzenia wskutek niedospania... a jednak...
youngling siê wypisa³a z tej bajki | | |
Ewa Nowicka Wielka Brytania Local time: 04:49 angielski > polski + ... a ile dni trwa powwow? | Nov 28, 2003 |
jeden czy dwa? (chyba nie dluzej he he) Czy po uczcie przewidziane sa jakies gry i zabawy na swiezym powietrzu na przyklad? Takie mnie wlasnienaszlo zapytanie objawienie ;o) | |
|
|
A mo¿e jeszcze wróci?....:) | Nov 28, 2003 |
...Albo zrobi nam wszystkim niespodziankê...:)
Co do œwie¿ego powietrza...hm...chyba tylko w Zakopanem?...:) | | |
lim0nka Wielka Brytania Local time: 04:49 angielski > polski
pa³³a³ trwa, dopóki siê nie skoñczy, a jak koniecznie chcesz zabaw ruchowych, mo¿esz wracaæ pieszo do domu oczywiœcie, je¿eli po tej uczcie bêdziesz w stanie siê ruszyæ | | |
Ewa Nowicka Wielka Brytania Local time: 04:49 angielski > polski + ... o co to to nie! | Nov 28, 2003 |
ja tak w razie czego pytam, czy ja mam sobie nocleg u swojej kochanej Beatki zaklepac, gdyby owe pałłałowanie miało mieć postać wieloetapową ;o) | | |
Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23] > |