Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6] > |
Powwow: Warszawa, Kabaty - Poland
|
|
Agnieszka Hayward (X) Polska Local time: 11:36 niemiecki > polski + ...
Obecność odhaczona, za chwilkę powinniście otrzymać należne brałnisie. | | |
Nadal nie widzę prawdziwych imion i nazwisk osób, które prosiły mnie o weryfikację.
Prośba o kontakt przez mail po tym, jak uzupełnicie te dane.
Pozdrawiam raz jeszcze. | | |
Yoanna USA Local time: 03:36 angielski > polski + ...
wyrazam wielkie dzieci za powwow, przemile towarzystwo, nianczenie moich dzieci, oraz weryfikacje
Duchow na szczescie zadnych nie bylo widac/slychac, bo zeszlabym na zawal :/ | | |
że się spóźniłam i inni też, ale ta pora była cokolwiek za wczesna :-/. | |
|
|
I jeszcze ogromne dzięki z mojej strony! Cóż za organizacja! Było mi bardzo miło Was poznać, pogadać i pośmiać się. Cudowne popołudnie. | | |
więcej zdjęć! | | |
ale najpierw podziękowania. Agnieszka - prima robota! Eryk - dzielniejszej obsługi nie widziałem! Oh, and thanks for the scenic tour . Szkoda, że przegapiłem kilku gości. Nic to, następnym razem... | | |
Wit Local time: 11:36 angielski > polski + ... prawie last ale na pewno nie least | Jul 30, 2007 |
Drodzyorganizatorzy i szanowni uczestnicy, wasza perfidia sięgnęła tym razem szczytów (Himalajów...): doszło do tego, że żałuję swego nieśpiesznego wybierania się na powwow. Skandal! Gdybym był wiedział o planowanych osiągnięciach organizacyjnych i towarzyskich... ech! łza się w oku kręci. Nowe twarze i niespodziewane powtórki, obrus i chusty, wysokogatunkowe napoje wyskokowe i łakocie, gril i lodówka, tańce w deszczu... -- zawodowi kaowcy mogą się zgłaszać do psychote... See more Drodzyorganizatorzy i szanowni uczestnicy, wasza perfidia sięgnęła tym razem szczytów (Himalajów...): doszło do tego, że żałuję swego nieśpiesznego wybierania się na powwow. Skandal! Gdybym był wiedział o planowanych osiągnięciach organizacyjnych i towarzyskich... ech! łza się w oku kręci. Nowe twarze i niespodziewane powtórki, obrus i chusty, wysokogatunkowe napoje wyskokowe i łakocie, gril i lodówka, tańce w deszczu... -- zawodowi kaowcy mogą się zgłaszać do psychoterapeutów zamiast chować po kątach. Innymi słowy było dobrze. I niech pamięć o tym w narodzie nie zaginie. Howgh! ▲ Collapse | |
|
|
Ja tez dziekuje. Szczegulnie organizatorom (tym razem, w tym roku, znalazlam polanke bez przewodnika), oraz za jedzenie (wszystkim), parasole (Araksia i Wit) i podrzucenie do domu (Pan Roman). Mimo lekko deszczowej pogody bylo bardzo przyjemnie. | | |
Where are my other photos?!?! | Jul 30, 2007 |
Już wysłałam zapytanie dot. pozostałych zdjęć, gdzie niewątpliwym faworytem jest mały Proziaczek - Łukasz! Ale z moderatorem mamy różnice czasową... ok 15 godzin! Ano...! | | |
Jakub Szacki Polska Local time: 11:36 Członek ProZ.com od 2004 angielski > polski + ...
małych i śmiesznych cenzura nie puszcza? | | |
Fotki zapuszczę jutro na flickr.com i podam link.
Dziś nie mam już siły. | |
|
|
Agnieszka Hayward (X) Polska Local time: 11:36 niemiecki > polski + ... moje fotki.... | Aug 1, 2007 |
.... są tu http://www.flickr.com/photos/60843204@N00/sets/72157601130631255/
A czy inni fotografowie zapodadzą swoje dzieła? I kto robił zdjęcia/ kręcił film, jak tańczyłam z Erykiem na deszczu? Irena?
Anyway, miłego oglądania zdjęć. Komentujcie na flickr.com. Tak, wiem, mam słabość to takiego jednego młodziaka. I nic na to nie p... See more .... są tu http://www.flickr.com/photos/60843204@N00/sets/72157601130631255/
A czy inni fotografowie zapodadzą swoje dzieła? I kto robił zdjęcia/ kręcił film, jak tańczyłam z Erykiem na deszczu? Irena?
Anyway, miłego oglądania zdjęć. Komentujcie na flickr.com. Tak, wiem, mam słabość to takiego jednego młodziaka. I nic na to nie poradzę. I tak już jest lepiej. Oryginalnie jego fotki stanowiły jakieś 75% zdjęć z pałłału. Groza, nie? ▲ Collapse | | |
Niestety dotarłem mocno spóźniony i krótko mogłem być z Wami. Obiecuję na przszłość być dłużej i pogadać z każdym - bo warto!. Pozdrawiam organizatorkę - jak zwykle świetna - najmłodszego z najmłodszych i wszystkich pozostałych. Do zobaczenia na następnym "wolno-powietrznym" spotkaniu | | |
Yoanno, Araksio! Dziękuję Wam za odzew.
Czy pozostali fotografowie poczuli się zmotywowani? ) | | |
Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6] > |