Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11] > |
Powwow: Warszawa - Poland
|
|
leff Local time: 10:15 angielski > polski + ... In Memoriam A tak to co innego :-) | Mar 19, 2003 |
Przy tak ugodowej postawie Szanownej Organizatorki nie pozostaje mi nic innego, jak zrezygnowaæ z secesji (thx GingeR, bo to chyba Ty przewa¿y³aœ szalê).
A ¿eby dowieœæ, ¿e równie¿ jestem gotów do kompromisu, sk³adam nastêpuj¹c¹ propozycjê:
Wy, nadobne pa³³a³owiczki, nie bêdziecie od nas wymagaæ noszenia krawatów, a w zamian my, mêskie szowinistyczne œwinie, nie bêdziemy od Was wymagaæ noszenia biustonoszy.
Zgoda? | | |
jestem za! ;))) | Mar 19, 2003 |
| | |
lim0nka Wielka Brytania Local time: 09:15 angielski > polski
Ale nie bêdzie to zakazane? | | |
leff Local time: 10:15 angielski > polski + ... In Memoriam
Przecie¿ to by³a propozycja w trosce o wolnoœæ (oddychania). Jak¿e bym œmia³ narzucaæ komuœ wolnoœæ si³¹. Jak ktoœ chce cierpieæ, to mo¿e nawet za³o¿yæ gorset. | |
|
|
ale kto by tak chcia³... | Mar 20, 2003 |
...drêczyæ duszê (?) w dzisiejszych czasach... | | |
lim0nka Wielka Brytania Local time: 09:15 angielski > polski Darku, wy nie musicie ;) | Mar 20, 2003 |
ale ja siê wtedy czujê nieubrana... | | |
leff Local time: 10:15 angielski > polski + ... In Memoriam
Przecie¿ bêd¹ sami swoi | | |
ale¿ ja o gorsecie! :-) | Mar 20, 2003 |
... i przepraszam, jeœli Ÿle zosta³em odczytany | |
|
|
.... i nieuczesana? | Mar 20, 2003 |
...to zdaje siê kolega Leœmian mia³ coœ do powiedzenia na ten temat...)) | | |
lim0nka Wielka Brytania Local time: 09:15 angielski > polski zdaniem mojej mamy, | Mar 20, 2003 |
nieuczesana jestem notorycznie, od kiedy zaczê³am zapuszczaæ w³osy | | |
no ³adnie, Panie... | Mar 20, 2003 |
...Ty widzisz i nie grzmisz!!! | | |
leff Local time: 10:15 angielski > polski + ... In Memoriam No bo kto to widzia³ | Mar 20, 2003 |
lim0nka z w³osami?! Jakieœ kiwi, brzoskwinia czy inny agrest to jeszcze | |
|
|
Wiosna uderzy³a do g³owy...:)))) | Mar 20, 2003 |
Propozycje coraz dziwniejsze...wiêc, squash-uje swe pytanie...:), pozostaj¹c przy skromnym Post-it...(hi-hi-hi!) | | |
Straszycie ludzi:) po tym co przeczytalem a¿ sie boje wsiadac do pociagu do Warszawy, ale nic to raz sie ¿yje.
PS
d³ugie wlosy - cool te¿ takie mam:P | | |
PAS Local time: 10:15 polski > angielski + ... cz³owiek tylko odejdzie | Mar 20, 2003 |
od komputera na wieczór, a jak wróci rano to mu skrzynka krzynkê eksploduje pa³a³notami...
Tak na powa¿nie, to jeœli ktoœ bêdzie korzysta³ z 7, 8, 12, 25 albo 101, 509, 517, to lepiej skrêciæ w lewo z Ronda Jurka W. i wysi¹œæ przy Powszechnym. Stamt¹d trochê bli¿ej.
Re. plakietki, badge i inne takie.
A jeœli dywersant, którego nikt inny nie widzia³ i nie ma zdjêcia w profilu (taki PAS, dajmy na to) napisze sobie, ¿e jest kimœ innym, to co w... See more od komputera na wieczór, a jak wróci rano to mu skrzynka krzynkê eksploduje pa³a³notami...
Tak na powa¿nie, to jeœli ktoœ bêdzie korzysta³ z 7, 8, 12, 25 albo 101, 509, 517, to lepiej skrêciæ w lewo z Ronda Jurka W. i wysi¹œæ przy Powszechnym. Stamt¹d trochê bli¿ej.
Re. plakietki, badge i inne takie.
A jeœli dywersant, którego nikt inny nie widzia³ i nie ma zdjêcia w profilu (taki PAS, dajmy na to) napisze sobie, ¿e jest kimœ innym, to co wtedy?
Ja proponujê dwa kawa³ki foto ajdi i pozwolenie od rodziców i jeszcze egzamin z jêzyka na wejœciu. ▲ Collapse | | |
Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11] > |