Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11] > |
Powwow: Warszawa - Poland
|
|
Jakub Szacki Polska Local time: 09:38 Członek ProZ.com od 2004 angielski > polski + ...
Nelu, ze Cie zarazilem, naprawde nie chcialem. Ale teraz to przez Internet wszystko mozna, nawet syfa zlapac. Szczegolnie niebezpieczne sa stale lacza. Pozdrawiam wszystkich. Q. | | |
lim0nka Wielka Brytania Local time: 08:38 angielski > polski s¹ ju¿ zdjêcia! | Mar 26, 2003 |
dziêki, leffie!) | | |
Agnieszka Hayward (X) Polska Local time: 09:38 niemiecki > polski + ... fajosko by³o.... | Mar 26, 2003 |
a Misiek twierdzi, ¿e siê nie nudzi³... uahahahaha. Kochany ten Misiek.
Przefantastycznie by³o Was poznaæ. Jestem pod wra¿eniem dorobków kilku osób (Araksia jest wielka...) i mo¿e w koñcu obudzê siê z marazmu wiosennego.)
Darku, ja powa¿nie traktujê Twoj¹ obietnicê zrobienia porz¹deczku z go³êbiusiami... Poka¿, na co staæ Poznaniaka (ha!).
Buziaki ze s³onecznego Ursynowa.
-AG- | | |
Agnieszka Hayward (X) Polska Local time: 09:38 niemiecki > polski + ... zg³aszam jednakowo¿ sprzeciw | Mar 26, 2003 |
albowiem azalisz nie przyznano mi fiftaszka, ¿em zweryfikowana. ktoœ musi za tym staæ. Buuuuu | |
|
|
tygru,..mam wiosenn¹ dietê...:) | Mar 26, 2003 |
napewno schudne...:) | | |
Magda Dziadosz Polska Local time: 09:38 Członek ProZ.com od 2004 angielski > polski + ...
tylko nie p³akaæ! Zrobione.
Jeœli jest ktoœ jeszcze nie ofiftaszkowany, niech siê zg³osi.
Magda | | |
Agnieszka Hayward (X) Polska Local time: 09:38 niemiecki > polski + ...
ja a wielkoœci duchowej, a ta zaraz o diecie.... hi hi hi
A fiftaszka zaraz zweryfikujê.... czy on tam jest....
) | | |
Bravo leff-ie!!! | Mar 28, 2003 |
Profesjonalne zdjêcia - portrety!
A "burza mózgów" Natalie + Magda - do Galerii s³aw ProZ-a siê nadajê...:)))
Co do "wielkoœci duchowej", jak ³askawa Pani tutaj wymieni³a, to nie zawsze idzie z wielkoœci¹ naturaln¹...klasycznym przyk³adem jest Mohandas K. Gandhi...:) | |
|
|
leff Local time: 09:38 angielski > polski + ... In Memoriam
Ale przynajmniej czêœæ pochwa³ nale¿y siê Natalie, bo to ona jest autork¹ wiêkszoœci zdjêæ
Ja tylko u¿yczy³em aparata. | | |
No to podziel siê z Natali¹!!!...:))) | Mar 28, 2003 |
A my jak zawsze: ppopppieramy! | | |
lim0nka Wielka Brytania Local time: 08:38 angielski > polski
Nie daliœcie utopiæ Marzana,
zima wiêc bêdzie do Œwiêtojana... | | |
Magda Dziadosz Polska Local time: 09:38 Członek ProZ.com od 2004 angielski > polski + ... Oj racja Lim0nko, | Apr 7, 2003 |
tak to jest jak siê lekcewa¿y obyczaje przodków!
No chyba, ¿e to global warming...
M. | |
|
|
zima jest, bo jej nikt nie wy³¹czy³... ;) | Apr 7, 2003 |
...a mo¿e to sabota¿?!
Znam takich, których mo¿na by³oby za to obarczyæ odpowiedzialnoœci¹... A poza tym nie s³ysza³yœcie, ¿e ma byæ "wyj¹tkowo zimny maj"? | | |
Magda Dziadosz Polska Local time: 09:38 Członek ProZ.com od 2004 angielski > polski + ...
¿e wiosnê w ogóle odwo³ano | | |
Kasia Trzcińska-Draper (X) Local time: 08:38 polski > angielski + ... Magdo, global warming? | Apr 7, 2003 |
global warning, more like...
Gdzie ten Marzan? Trzeba go szybko do rzeki, niech wreszcie pop³ynie | | |
Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11] > |