Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9] > |
Powwow: Krakow - Poland
|
|
Paola Dentifrigi Włochy Local time: 02:04 Członek ProZ.com od 2003 angielski > włoski + ... nie mam sprawy | Jan 19, 2006 |
Poczekamy | | |
Paola Dentifrigi Włochy Local time: 02:04 Członek ProZ.com od 2003 angielski > włoski + ...
Nie ma sprawy | | |
Misiaczek Local time: 20:04 polski > angielski + ... C U at 17 on Saturday! | Jan 19, 2006 |
| | |
Monika Rozwarzewska Wielka Brytania Local time: 01:04 Członek ProZ.com od 2006 angielski > polski + ... czy w Silvie p³aci siê kart¹? | Jan 19, 2006 |
Wolê wiedzieæ, czy mam braæ gotówkê na "przelew", czy wystarczy karta... | |
|
|
Paola Dentifrigi Włochy Local time: 02:04 Członek ProZ.com od 2003 angielski > włoski + ... Chyba zarezerwujemy za 30? | Jan 19, 2006 |
To znaczy... Rafal zareserwuje
Dzieki, Rafale | | |
Pawel Michniak Polska Local time: 02:04 Członek ProZ.com od 2006 angielski > polski + ...
a stroje na luzie, prawda? czy lakierki mam wypolerowaæ | | |
Paola Dentifrigi Włochy Local time: 02:04 Członek ProZ.com od 2003 angielski > włoski + ... krawat obowiazkowy | Jan 20, 2006 |
z paskami, a w jakim kolorze juz nie mowie | | |
Monika Rozwarzewska Wielka Brytania Local time: 01:04 Członek ProZ.com od 2006 angielski > polski + ... no to na mnie nie liczcie... | Jan 20, 2006 |
nie bêdê siê w takie mrozy w garsonki wbijaæ! a tak powa¿nie, ponawiam pytanie o p³atnoœæ kart¹. | |
|
|
Rezerwacja, karta, etc. | Jan 20, 2006 |
Witajcie raz jeszcze;
1. Naturalnie sobota o 17:00 ju¿ stoi jak wó³ w harmonogramie naszego kombinatu prze¿yæ Karta: jeszcze, niestety, nie (dzia³amy raptem 4-ty miesi±c, i takie refinements to plan przysz³o¶ciowy).
2. Czy s± jakie¶ specjalne ¿yczenia? Topless barman, te rzeczy?... A na powa¿nie: mo¿e kto¶ ma jakie¶ uczuleni... See more | | |
Monika Rozwarzewska Wielka Brytania Local time: 01:04 Członek ProZ.com od 2006 angielski > polski + ...
Uczulenie mam na: 1) lekarstwa przeciwbolowe, wiec prosze ich nie dosypywac 2) koty. Czy jakis kicius sie szwenda w lokalu?
I w sprawie karty - w takim razie, jaka jest cena piwa? takiego zwyklego, powiedzmy, Zywiec (lub Lech, Tyskie), 0,5l? | | |
...jak widaæ z menu, niewygórowane; za¶ piwo: ¯ywiec 5, a Warka 4 peeleny
Z uczuleniami Moniki poradzimy sobie te¿ | | |
Monika Rozwarzewska Wielka Brytania Local time: 01:04 Członek ProZ.com od 2006 angielski > polski + ... no to do jutra!!! | Jan 20, 2006 |
| |
|
|
Paola Dentifrigi Włochy Local time: 02:04 Członek ProZ.com od 2003 angielski > włoski + ...
Szanowni Panstwo!
Dzieki za spotkanie, to bylo naprawde extra i mam nadzieje, ze bedziemy sie spotykac znowu.
Mam prosba do tych, ktorzy chca miec VID. Prosze o wypelnienie formularz w stronie http://www.proz.com/?sp=vid_application&viewPage=apply i ja wszystko zalatwiam.
Jezeli ktos ma jakies pytanie, prosze o kontakt... See more Szanowni Panstwo!
Dzieki za spotkanie, to bylo naprawde extra i mam nadzieje, ze bedziemy sie spotykac znowu.
Mam prosba do tych, ktorzy chca miec VID. Prosze o wypelnienie formularz w stronie http://www.proz.com/?sp=vid_application&viewPage=apply i ja wszystko zalatwiam.
Jezeli ktos ma jakies pytanie, prosze o kontakt
Paola ▲ Collapse | | |
Monika Rozwarzewska Wielka Brytania Local time: 01:04 Członek ProZ.com od 2006 angielski > polski + ... ja te¿ dziêkujê | Jan 23, 2006 |
i co z³ego to nie ja do nastêpnego razu! | | |
mam nadzieje ,¿e bêdziemy powtarzac takie spotkania! | Jan 23, 2006 |
| | |
Stron w wątku: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9] > |